Cautare

6298 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare constanta" (5.67 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Urmeaza licitatia propriu-zisa si desemnarea castigatorului, care va dura in cel mai bun caz un an, daca nu vor exista contestatii.
De asemenea, PSD Constanta a cerut BEC constatarea unei fraude electorale in circumscriptia 12 din Techirghiol, dar si la sectia numarul 20 din Castelu, social-democratii considerand ca reprezentantul PD-L a incalcat legea electorala, in speta candidatul partidului la fotoliul de primar, Nicolae Anghel.
Suparare mare pe capul directorului Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta, Stere Sponte. ... "Reprezentantii institutiei din urma ne-au trimis comunicari ca avem contestatii si ne-au spus sa prezentam toate documentele in copii celor trei firme care au contestat si a celei care a castigat, Interconstruct.
In cursul zilei de ieri, 7 februarie a.c., la sediul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Constanta a avut loc o noua sedinta de consiliere la care au luat parte agentii economici ce au ca principala activitate comercializarea de automobile, dar si asigurarea de service.
Primele rezultate vor fi afisate pe 19 iunie 2018, pana la ora 12:00, iar in aceeasi zi se pot depune contestatii in intervalul orar 14:00 - 19:00.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
PLUSFOOD Constanta. ... Director la PLUSFOOD Constanta, unitate care functioneaza in Zona Libera Agigea, Mircea Basescu si-a prezentat firma in primul rand ca fiind "romaneasca, cu capital exclusiv olandez”.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
"N-au dezertat oameni si nu vor face acest lucru", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Mazare, ca raspuns la zvonurile potrivit carora si in PSD Constanta ar exista framantari, mai ales in contextul iminentei reconstituiri a Consiliului Judetean Constanta.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
google-analytics.com